Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Honeywell отличи TTI Europe като дистрибутор на годината

03.05.2016   |   Бизнес
 
TTI, Inc. Europe бе обявена за дистрибутор на годината от Honeywell, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България. Наградата отличава две основни постижения: годишен ръст на продажбите и реализиране на дългосрочни продуктови проекти, които ще поддържат растеж в продължение на няколко години.
 
"TTI показа своята сила във веригата за доставки с богатата си продуктова наличност и постигна значителен ръст на продажбите през 2015 г. TTI също така предостави на инженерите отлични услуги за проектиране, помагайки им в интегрирането на най-новите сензорни и комутационни технологии на Honeywell в следващото поколение електроуреди", коментира Стив Кени, ръководител продажби embedded продукти на Honeywell в Европа.
 
"За нас е чест да получим тази награда. Създаваме все по-широко портфолио от сензорни решения, а иновативната и обширна продуктова гама на Honeywell се радва на добър прием сред клиентите ни", допълни Оливер Хохман, старши продуктов мениджър в TTI.
 
"Клиентите обикновено имат необходимост от ниво на техническа поддръжка, което не е лесно да се реализира, но нашият подход е да развиваме трипосочни партньорства между клиент, производител и дистрибутор, така че да доставим услугата, от която се нуждаят клиентите", добави Рос Крюгер, маркетинг доставчици в TTI Europe.
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект; снимка: Honeywell

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   TTI Inc.   TTI Europe   Honeywell  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...