Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Arrow Electronics ще дистрибутира продуктите на Lumileds

09.05.2016   |   Бизнес
 
Arrow Electronic сключи споразумение за международна дистрибуция с Lumileds. Arrow ще предлага обширното портфолио от светодиоди на Lumileds, включително с висока, средна и ниска мощност, COB, цветни и UV, както и платформата за LED платки Matrix. 
 
"Осветителният пазар е изключително динамичен и днешните производители очакват навременна доставка на необходимите светодиоди. Arrow е технологичен лидер, който е известен с това, че бързо осигурява на клиентите правилните цялостни решения. Уверени сме, че това споразумение ще разшири нашето пазарно покритие и че с Arrow клиентите могат да разчитат на постоянно високо ниво на обслужване, каквото са свикнали да очакват от Lumileds", сподели Емануел Дипдал, старши вицепрезидент маркетинг и продажби в Lumileds. 
 
"Надграждайки нашето портфолио от технологии в областта на осветлението, имаме удоволствието да предложим на своите клиенти и широкия кръг от светодиодни продукти на Lumileds. С това партньорство Arrow е добре позиционирана при обслужването на всички LED-базирани осветителни приложения", добави Дейвид Уест, старши вицепрезидент международен маркетинг в Arrow.
     
Източник: Lumileds

Ключови думи: Lumileds   Arrow Electronics   светодиоди   LED модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...