Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете демонстрационна платка за следене консумацията на електроенергия MCP39F511N от Microchip!

10.05.2016   |   Спечели!
 
Демонстрационната платка за следене консумацията на електроенергия MCP39F511N (ADM00706) е напълно функционален монофазен енергоанализатор за два товара, който реализира най-често използваните стандартни изчисления на електроенергийните параметри на два консуматора и осигурява следене на параметрите на захранването им. Това прецизно устройство с висока степен на интеграция улеснява проектирането и намалява разходите при разработката на системи като следящи разхода на електроенергия контакти, щепсели и разклонители, AC/DC захранвания и електроразпределителни приложения. Демонстрационната платка включва три аналогово-цифрови преобразувателя (АЦП) за измерване на едно напрежение и два тока (на двата товара), 16-битово изчислително ядро, EEPROM и гъвкав двупроводен интерфейс.
 
Двуканалната интегрална схема за следене на консумацията на електроенергия MCP39F511N улеснява проектирането на мощни електроуреди, машини и системи, като пести ресурсите, необходими за разработка на фърмуер и намалява броя на интегралните схеми, необходими при следене на множество консуматори.
 
За да имате шанс да спечелите демонстрационна платка за следене консумацията на електроенергия MCP39F511N от Microchip, посетете: http://www.microchip-comps.com/mcp39f511n-electronicsbulgaria и въведете данните си във формата за участие.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MCP39F511N   демонстрационни платки   енергоанализатори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...