Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира продуктите на Vorago Technologies

14.05.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с Vorago Technologies, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Vorago e водещ разработчик и производител на SRAM (статични RAM) памети с висока плътност и микроконтролери, базирани на фирмената технология HARDSIL.
 
Тази патентована технология спомага за премахване на ограниченията, породени както от топлинни, така и от радиационни дефекти, характерни при конкурентни решения, и при интегриране в стандартния силициев производствен процес може да позволи компонентите да издържат при екстремни условия, като в същото време осигурява изключителна дълготрайност. Новото партньорство дава на Mouser достъп до високотемпературните продукти на Vorago, които са подходящи за различни автомобилни, промишлени, военни, аерокосмически и мрежови приложения, както и за сферата на Internet of Things.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Vorago Technologies  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...