Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Amtest Group организира семинар в София

31.05.2016   |   Предстоящо
 
Водещият британски дистрибутор на SMT оборудване Amtest Group ще проведе технологичен семинар на 31 май и 1 юни т. г. в София по повод стартиране на дейността си у нас, съобщиха от фирма КАСИ, с чието съдействие е организирано събитието. 
 
Темите, които ще бъдат покрити, са: "Новите тенденции в електронния монтаж" и "Решения за намаляване на разходите". По време на семинара ще бъдат демонстрирани следните машини: диспенсер Nordson DIMA DR- 071; машина за лазерно маркиране OSAI Neo mark Twin CO2; машина за поставяне на компоненти Samsung SLM110; машина за спояване DIMA Hot Bar; машини за пренос на панели E-FLEX. 
 
Лектори на събитието ще бъдат: Паоло Моси, международен търговски директор в Osai; Жак Мик, управител ключови клиенти в Nordson и Атила Наги, регионален управител в Nordson; Ралф Кристоф, европейски търговски управител във F+K Delvotec.
 
Osai е един от най-бързо развиващите се европейски производители на машини за автоматизация, лазерни технологии и машини за поставяне на нестандартни компоненти. Nordson е лидер в технологиите за диспенсване, селективно лакиране, нанасяне на предпазни покрития за SMT спойки (underfill), както и на лепила за компоненти за повърхностен монтаж (SMA jetting). Delvotec е водещ германски производител на бондиращи машини.
 
Семинарът ще се проведе в Интер Експо Център, зала №5 от 9:30 ч.
     
Източник: КАСИ

Ключови думи: КАСИ   KASI   Amtest Group   Амтест Груп   Osai   Nordson   Delvotec  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...