Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip достави двумилионната си развойна система

26.05.2016   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Microchip достави своята двумилионна развойна система, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.
 
Портфолиото от средства за разработка на Microchip продължава да се разраства и разширява, включвайки безплатната и многократно отличавана интегрирана развойна среда MPLAB X, безплатните компилатори MPLAB XC, както и популярните и ценово достъпни вътрешносхемни дебъгери PICkit 3 и MPLAB ICD 3. Големият избор от развойни инструменти на Microchip може да бъде от полза за почти всяко приложение в областта на embedded проектирането, включващо микроконтролери, цифрови сигнални контролери или аналогови компоненти на компанията.
 
"Изключително се гордеем с това постижение. Microchip се ангажира да предлага на клиентите си разнообразен и качествен набор от средства за разработка. С над 1600 развойни инструмента наистина чувстваме, че имаме какво да предложим на всеки проектант на микроконтролерни системи за практически всяко приложение", сподели Дерек Карлсон, вицепрезидент развойни инструменти в Microchip.
 
В чест на събитието до края на юни т. г. Microchip предлага 20% намаление на всички свои основни развойни инструменти. Промоцията включва някои от най-популярните продукти на компанията като вътрешносхемните дебъгери PICkit 3 In-Circuit и MPLAB ICD 3, вътрешносхемния емулатор MPLAB REAL ICE, работни лицензи за компилатора MPLAB XC PRO и развойната платка MPLAB REAL ICE Power Monitor.
 
"Искаме да благодарим на всички наши клиенти, които ни се довериха за изпълнението на своите проекти, осъзнавайки, че добрите развойни инструменти ще подобрят значително разходите им за разработка, времето за пазарна реализация и конкурентните предимства на продукта. Ще продължим и занапред да развиваме технологиите за дебъгване и да предоставяме най-иновативни и съвременни решения", добави Карлсън.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB X   MPLAB XC   PICkit 3   MPLAB ICD 3   MPLAB REAL ICE   развойни системи  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...