Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics получи награда за глобален дистрибутор от ON Semiconductor

31.05.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics получи награда за глобален дистрибутор на нови продукти на пазара от ON Semiconductor, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. 
 
Mouser бе отличена за това, че е помогнала на ON Semiconductor за увеличение на продажбите и значително разширяване на бизнес контактите.
 
"Имаме доверие на хората от Mouser заради изключителното им внимание към нашите изисквания и към детайлите, както и заради цялостния им професионализъм. Подкрепата от партньори като Mouser е фундаментална за успешното реализиране на плановете на ON Semiconductor за ускорено навлизане на пазара и по-бърз ръст на приходите в сравнение с обичайния в бранша", сподели вицепрезидентът по глобални продажби в ON Semiconductor Джеф Томсън.
 
По думите на Томсън дистрибуторските продажби са допринесли за приблизително 54% от годишните приходи на ON Semiconductor за 2015 г. в сравнение с 50% за 2014 г.
 
"За Mouser е чест да сме партньори с компания с репутацията на ON Semiconductor, признат лидер в сектора. Много се гордеем с водещата ни позиция при представянето на нови продукти и сме безкрайно удовлетворени от признанието за усилията ни", коментира Кристин Шютер, вицепрезидент "Управление на доставчици и продукти" в Mouser Electronics.
 
Mouser дистрибутира обширното портфолио на ON Semiconductor от енергийно ефективни електрозахранвания, аналогови, логически и дискретни компоненти, едночипови системи и тактови генератори, насочени към разнообразни приложения в автомобилостроенето, комуникациите, изчислителната техника, медицината, авиацията и отбраната.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   ON Semiconductor  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...