Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics стартира нов сайт за тактови генератори, броячи и часовници

14.06.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics стартира нов специализиран сайт, предназначен да даде на инженерите информация за най-новите технически постижения в сферата на тактовите генератори, броячите и часовниците, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. 
 
Като част от нарастващия набор от сайтове на Mouser за приложения и технологии, новият сайт Timing Technology осигурява изобилие от източници - включително статии и видео клипове относно проектирането на тактови генератори и часовници, както и на най-новите честотни синтезатори, мултиплексори, генератори на честоти и свързаните с тях компоненти, предлагани от Mouser.
 
Сайтът, достъпен в Mouser.com, съдържа полезна информация за разработчици, които се интересуват от разширяване на познанията си в областта. Секцията "Технологии" е разделена на пет подкатегории, които предлагат общ преглед на технологиите и тяхното приложение, информация за конструкцията и приложението на различните видове резонатори (за часовници, програмируеми и кварцови) и тактови генератори, за специфични приложения, при които разработчиците могат да включват специализирани решения вместо таймери с общо предназначение, както и за проектиране на часовници и изискванията за разработването на системи с множество референтни честоти, включително по намаляване на изкривяванията и честотната нестабилност.
 
 
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   тактови генератори   броячи   часовници  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...