Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Rohde & Schwarz ще проведе безплатен уебинар за IoT технологии

30.06.2016   |   Предстоящо
 
На 30 юни т. г. Rohde & Schwarz ще проведе безплатен онлайн семинар, посветен на технологиите за тестване на IoT устройства във всички фази на жизнения цикъл на продукта.
 
Експерти от компанията ще представят как изпитването на безжични IoT приложения ускорява значително достигането на продукта до пазара, осигурявайки необходимите му функционални и работни характеристики. Необходимостта от тестове ще бъдат разгледана и от гледна точка на покриването на всички приложими регулаторни, стандартни и специфични за потребителя изисквания. Гостите на уебинара ще добият представа и за това как Rohde & Schwarz може да помогне на инженерите да се възползват от всички възможности за технически изпитвания.
 
Предвидените в програмата теми включват: нови технологии за безжична комуникация, позволяващи IoT функционалност; най-подходящи изисквания за изпитване, определени от организации по стандартизация, регулатори и оператори; осъществяване на точни измервания при проектирането, интегрирането и производството.
 
За участието в уебинара е необходима онлайн регистрация.
 
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   IoT   безжични комуникации  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...