Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz ще проведе безплатен уебинар за IoT технологии

30.06.2016   |   Предстоящо
 
На 30 юни т. г. Rohde & Schwarz ще проведе безплатен онлайн семинар, посветен на технологиите за тестване на IoT устройства във всички фази на жизнения цикъл на продукта.
 
Експерти от компанията ще представят как изпитването на безжични IoT приложения ускорява значително достигането на продукта до пазара, осигурявайки необходимите му функционални и работни характеристики. Необходимостта от тестове ще бъдат разгледана и от гледна точка на покриването на всички приложими регулаторни, стандартни и специфични за потребителя изисквания. Гостите на уебинара ще добият представа и за това как Rohde & Schwarz може да помогне на инженерите да се възползват от всички възможности за технически изпитвания.
 
Предвидените в програмата теми включват: нови технологии за безжична комуникация, позволяващи IoT функционалност; най-подходящи изисквания за изпитване, определени от организации по стандартизация, регулатори и оператори; осъществяване на точни измервания при проектирането, интегрирането и производството.
 
За участието в уебинара е необходима онлайн регистрация.
 
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   IoT   безжични комуникации  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...