Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи най-високата европейска награда за дистрибуция на TDK

28.06.2016   |   Бизнес
 
TTI Inc. получи златната награда за дистрибуция в Европа на TDK Europe, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България. TTI бе единственият носител на наградата в категорията за международна дистрибуция.
 
"За мен е чест да приема наградата от името на целия европейски екип на TTI и искам да благодаря на TDK. Наградата е голямо признание за нашето тясно партньорство с TDK, както и за нашата упорита работа по промотирането на тяхното изключително портфолио", отбеляза Феликс Корберт, директор европейски маркетинг в TTI.
 
"TTI успя да подобри да подобри още повече работата си и да постигне най-високия резултат досега. Това е ясно доказателство за доброто ни сътрудничество и отношенията ни на всички нива в двете компании", добави Дитмар Йегер, ръководител дистрибуция в Европа и вицепрезидент международни продажби в TDK.
 
Наградата отличава дистрибутори на TDK Europe по четири основни критерия: ефективност на бизнеса, управление на складовите наличности, договорни условия и качество на процеса на доставки.
 
 
 
 
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   TTI Inc.   TDK  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...