Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs представи многочестотни мултипротоколни безжични SoC решения

Silicon Labs разшири своите решения от гамата Wireless Gecko, като пусна на пазара първите многочестотни мултипротоколни безжични системи върху чип (SoC), предназначени за IoT приложения, съобщиха от фирма Футурел, представител на Silabs в България.
 
Приборите от новата гама Wireless Gecko SoC дават възможност на разработчиците да използват едно и също мултипротоколно безжично устройство за работа с честота 2,4 GHz и с още множество други, по-ниски честоти. Това опростява архитектурите на свързаните устройства, намалява сложността и разходите за внедряване.
 
Многочестотните системи Wireless Gecko SoC са подходящи за свързване на устройства чрез IoT технологии. Техните области на приложение са сградната автоматизация, интелигентните измервания, системите за сигурност, устройствата за следене на здравни и физически показатели, свързаното с интернет осветление, системите за проследяване на стоки и др.
 
Новото портфолио включва три фамилии - Mighty Gecko, Blue Gecko и Flex Gecko, оптимизирани за различни IoT изисквания и за най-популярните безжични протоколи (ZigBee, Thread, Bluetooth low energy).
 
"Многочестотните и мултипротоколни SoC решения Wireless Gecko отговарят на потребностите на днешния бързо променящ се IoT пазар, като осигуряват на разработчиците необходимата гъвкавост да избират подходящите технологии за безжична свързаност и подходящите честотни ленти за архитектурите на своите свързани устройства", обясни Дейниъл Куули, старши вицепрезидент и генерален мениджър IoT в Silicon Labs.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Futurel   Silicon Labs   IoT   SoC   Wireless Gecko  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...