Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz и Texas Instruments координират сътрудничеството си

12.07.2016   |   Бизнес
 
Rohde & Schwarz и Texas Instruments се споразумяха за по-тясно сътрудничество. Очаква се двете компании да организират съвместни работни срещи, на които ще се обсъждат пътните карти за технологично развитие. Това е част от нова програма за управление на доставчиците на Rohde & Schwarz. 
 
Rohde & Schwarz си сътрудничат успешно с Texas Instruments от над 25 години. "Също като TI, Rohde & Schwarz се стремят да разработват най-модерни технологии, което ще ни позволи да продължим заедно да създаваме по-високоскоростни, компактни и нискошумящи системи", коментира Джо Венабъл, директор "Високоскоростни продукти" в Rohde & Schwarz.     
 
Базираната в Германия фирма Rohde & Schwarz държи да получава най-нови технологии от доставчиците си на високотехнологични електронни компоненти. Наред с това, компанията се нуждае от висококачествени и универсални продукти, които отговарят на изискванията на крайните й клиенти.
 
"Във вените ни пулсира общ устрем към иновации и качество, отдаденост на клиентите и смелост за дългосрочни бизнес решения", коментира Петер Шлиндвайн, вицепрезидент "Корпоративни поръчки" в Rohde & Schwarz.
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Texas Instruments   електронни компоненти   нискошумящи системи  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...