Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Hong Kong Electronics Fair ще се проведе между 13 и 16 октомври

10.10.2016   |   Предстоящо
 
Изложението за електроника Hong Kong Electronics Fair ще се проведе между 13 и 16 октомври т.г. Сред изложбените теми тази година са телекомуникационно оборудване, аудио и видео оборудване, електронни уреди за бита, техника за охрана и безопасност, офис автоматизация, автомобилна електроника и GPS технологии, компютърна техника, потребителска електроника, 3D печат, роботика и др.
 
Паралелно с изложението, в същия изложбен център за 20-и пореден път ще се състои и специализираното изложение electronicAsia. Основни изложбени теми в него ще бъдат полупроводникови компоненти, електромеханика, сензори и микросистеми, пасивни компоненти, монтаж на електронни компоненти, производствени технологии, PCB, EMS, MEMS, електрокомпоненти, кабели, захранвания и др.
 
Hong Kong Electronics Fair се организира за 36-и път от Hong Kong Trade Development Council и е най-голямото по рода си в Азия. През 2015 г. в него са участвали 3575 изложители. През миналата година в изложението electronicAsia са участвали 545 изложители.
 
Междувременно организаторът на изложенията предлага на българските компании, развиващи търговска дейност в областта на електронната индустрия, насърчителна програма за бизнес посещения. За повече информация може да се свържете с референта за България на Hong Kong Trade Development Council - Недялка Наги - на e-mail: nedjalka.nagy@hktdc.org.
     
Източник: HKTDC

Ключови думи: HKTDC   electronicAsia   Hong Kong Electronics Fair   електронни компоненти   автомобилна електроника  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...