Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Кондензаторите на Rubycon вече са налични в сайта за безплатни мостри на Codico

25.07.2016   |   Технологии
 
Кондензаторите на Rubycon вече се предлагат в онлайн магазина на Codico, съобщават от компанията. От сега нататък на сайта с безплатни мостри Codico Sample Shop ще бъдат налични най-новите и доказали се на пазара серии кондензатори.
 
Потребителите могат да избират измежду широка гама от електролитни кондензатори с разнообразни типове изводи, полимерно-хибридни и многослойни полимерни кондензатори.
 
На сайта се предлагат повече от 3500 безплатни мостри на Rubycon, а търсенето между тях се улеснява от множество филтри, които позволяват бърз достъп до най-подходящия продукт, акцентират от Codico.
 
Наред с безплатната и експедитивна доставка, онлайн магазинът е интуитивен и удобен за работа, като компанията си сътрудничи с доставчиците, за да осигури бързо изпълнение на поръчките.
     
Източник: Codico

Ключови думи: кондензатори   Rubycon   Codico Sample Shop   електролитни кондензатори   хибридни кондензатори   многослойни кондензатори  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...