Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Компоненти за безжично захранване на IDT се внедряват в хотели

25.07.2016   |   Технологии
 
Hotel Technologies избра IDT, за да предостави удобно безжично зареждане в хотелски стаи. Чрез съвместимите със стандарта за свързване Qi интегрални приемо-предаватели за безжично захранване на IDT компанията ще осигури безжично зареждане на най-новите си продукти, насочени към туристическия сектор – нов хъб за зареждане и будилник/тонколона. Продуктите на iHome осигуряват удобството на безжичното зареждане за съвместими с Qi смартфони и интелигентни носими устройства.
 
Наред с безжично зареждане, настолният хъб за зареждане HiW44 на iHome включва USB и Lightning интерфейси, така че гостите на хотелите могат да зареждат електронните си устройства чрез общ централен хъб. 
 
Използваната технология за безжично зареждане на IDT е базирана на 32-битов M0 ARM процесор и предоставя енергийноефективни режими на готовност и покой и високоефективно преобразуване на електрическата енергия от над 80 процента (при тестване с 5-волтови изходни устройства и съвместим приемник).  
 
"IDT активно допринася за бързото възприемане на безжичното зареждане при смартфоните и носимите устройства и работата с водеща компания като iHome ни помага да разширим безжичната инфраструктура до хотелските стаи", коментира Крис Стивън, генерален директор на подразделението за безжично зареждане на IDT. "Безжичните ни компоненти вече са вградени навсякъде – от смартфони, през носими устройства, до мебели, а сега и будилници. Иновативни компании като iHome продължават да намират начини да осигурят предимствата на безжичното зареждане на своите потребители", допълва той.
     
Източник: IDT

Ключови думи: IDT   безжични приемо-предаватели   Hotel Technologies   ARM процесори  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...