Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Würth Elektronik eiSos представи нов инструмент за търсене на сайта си

25.07.2016   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Würth Elektronik eiSos анонсира нов инструмент за търсене на сайта си. Платформата Mix and Match ще улесни разработчиците в търсенето на бобини за безжично захранване, в частност на приемащи и предаващи бобини.
 
Инструментът е част от софтуерния калкулатор Red Expert, чрез който се изчисляват АС загубите. Данните на Mix and Match, които показват достъпните онлайн продуктови спецификации, са базирани на подробни изчисления на отделните модули в примерни приложения. Продуктовата гама с бобини за безжично захранване предлага широк набор от бобини за разнооразни типове безжични приложения – както в потребителската електроника, така и в промишлеността и медицинските технологии.
 
Някои от комбинациите от предаващи и приемащи бобини сработват чудесно, други имат по-големи загуби при предаване, а трети не са препоръчителни изобщо, тъй като бобините биха могли да са несъвместими откъм габарити, например.
 
“Потребителите често се заблуждават, че всички намотки могат да бъдат комбинирани една с друга според стандарта за безжично захранване Qi”, коментира Кем Сом, специалист от отдела за стратегически продуктови разработки на Würth Elektronik eiSos.
 
“Улесняваме работата на разработчиците, като разглеждаме всички бобини и техните комбинации. Вече можем да предложим на клиентите си и софтуер – Mix and Match – чрез който всички разработчици биха могли да намерят подходящите бобини за своето приложение”, допълва той.
     
Източник: Würth Elektronik eiSos

Ключови думи: Würth Elektronik eiSos   Mix and Match   бобини   безжично захранване   предаващи бобини   приемащи бобини  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...