Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Wuеrth Elektronik eiSos ще бъде домакин на европейската среща на Консорциума за безжично захранване

12.08.2016   |   Бизнес
 
Wuеrth Elektronik eiSos организира европейската среща на Консорциума за безжично електрозахранване (Wireless Power Consortium) в Мюнхен, Германия, съобщават от компанията. Срещата, която е основно събитие в рамките на търговско изложение и семинар за безжично електрозахранване, ще се проведе между 22 и 25 август в хотел "Хилтън".
 
Водещ участник в семинара ще бъде главният директор по информационни технологии на Wuеrth Elektronik Александър Герфер, а във форума за разработчици на устройства по стандарта за безжично зареждане Qi ще участва мениджърът за световното бизнес развитие на компанията Йорг Хантшел, който ще представи лекция относно системната интеграция.
 
Основна тема във фокус на срещата на Консорциума ще бъдат новите приложения на стандарта за безжично зареждане Qi в индустрията, медицината и битовата техника.
 
Над 144 милиона приемника за безжично зареждане са продадени през 2015 г., а през 2016 г. продажбите се очаква да се увеличат до 259 милиона. Стандартът Qi е разработен с цел тези устройства да използват еднакви зарядни устройства и продължава да се развива от 235-те фирми, които са постоянни членове на Консорциума за безжично захранване. Консорциумът организира срещи пет-шест пъти годишно, за обсъждане на проблемите на софтуерната и системната интеграция на устройствата с безжично зареждане. Наред с това, по време на срещите се представят нови продукти и приложения.
     
Източник: Wuеrth Elektronik

Ключови думи: Wuеrth Elektronik   Wireless Power Consortium   безжично захранване   Qi  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...