Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz ще покаже продукция за повишаване ефективността на теле- и радиоизлъчването на IBC 2016

29.08.2016   |   Технологии
 
На тазгодишното изложение IBC в Амстердам Rohde & Schwarz ще демонстрира на своя щанд системи за теле- и радиопредаване и контролно-измервателно оборудване, съобщават от компанията. Също така, производителят ще изложи продукцията на дъщерната си компания DVS, която предлага видеосървърни решения и системи за сигурност на телевизионното производство, както и системи за дигитален мастеринг и системи за сигурност на кинопроизводството.
 
Така например, Rohde & Schwarz ще представи видеосървъра Venice, който поддържа форматите 4K Sony XAVC и Panasonic AVC-Ultra. Също така, компанията ще демонстрира новата версия на собствения си програмен интерфейс за управление чрез сървъра Venice, която осигурява управление чрез многоканалните функции Ingest, Playout, Transform, Transfer и др.
 
"Контролно-измервателните уреди за радиопредавателни системи, които компанията ще представи на щанда си, позволяват опростено, бързо и качествено извършване на проверка, настройване и търсене на неизправности в оборудването", акцентират от компанията.
 
Друг акцент по време на изложението ще бъде универсалната мултистандартна модулна платформа R&S BTC (Broadcast Test Center) за тестване на приемници тип set-top-box, която позволява генериране на предавателни сигнали, моделиране на предавателната мрежа и анализ на аудио- и видеосигнали, както и тестване на интерфейсите съгласно изискванията на сертификационните организации D-book, E-book и NorDig.
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   IBC 2016   предаватели   контролно-измервателно оборудване   DVS   видеосървърни решения  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...