Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser предлага едночипови решения за носими устройства с технологии SmartBond на Dialog

09.09.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics предлага на пазара едночиповите решения за носими устройства SmartBond DA14680 и DA14681 на Dialog Semiconductor. Част от гамата едночипови решения с висока степен на интеграция и енергийноефективна Bluetooth връзка, DA14680 и DA14681 на Dialog са предназначени за IoT разработки, като включват иновативно управление на захранването и радиочестотна технология.
 
Едночиповите решения са компактни и удвояват издръжливостта на батерията на аксесоари за смартфони, носими и периферни устройства. DA14680 и DA14681 потребяват енергия около 1 mA при стандартна връзка по стандарта Bluetooth 4.1 и 4.2 и предоставят адаптивни изчислителни режими, опции за флаш-памет и интелигентно управление на захранването, поддържащо акумулаторни батерии. 
 
DA14680 разполага с 8 Mb вградена флаш-памет и предоставя неограничено пространство за изпълнение и безжични обновления. За сравнение, DA14681 изпълнява до 32 MB от паметта чрез външен QSPI флаш интерфейс. И двете устройства са базирани на ултраенергийно ефективния централен процесор 30uA/MHz Cortex-M0 на ARM, който може да бъде програмиран да работи с максимална тактова честота 96 MHz.
 
Наред с това, и двете прибори предоставят цялостно криптиране, подходящо за банкови институции и операции, чрез специален хардуерен криптографски модул с елиптична криптография. 
 
DA14680 и DA14681 позволяват на разработчиците да създават изцяло хостван хъб от сензори за носими устройства, който елиминира голям брой външни компоненти, по-компактен е и значително намалява оперативните разходи и енергопотреблението.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   едночипови решения   носими устройства   SmartBond   Dialog   DA14680   DA14681   Bluetooth   QSPI   елиптична криптография  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...