Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IDT предоставя интегрални схеми за първото поколение продукти с безжично захранване на Samsonite

15.09.2016   |   Технологии
 
Samsonite избра IDT за ексклузивен доставчик на интегрални схеми за първото си поколение продукти с безжично захранване, съобщават от IDT. Предавателни чипове на IDT ще бъдат вградени в новите продуктови серии на Samsonite, като предоставят на потребителите лесната за работа технология за безжично захранване.
 
Samsonite е производител на пътнически чанти и аксесоари и планира да пусне в продажба гамите си EnerQI и Lady Tech с безжичния предавател P9038 на IDT в Европа през първото тримесечие на 2017 г.
 
Чиповете на IDT ще бъдат вградени в батериите на продуктите на Samsonite. Безжичният предавател P9038 е съвместим със стандарта за безжично зареждане Qi с компактна конструкция.
 
"Когато сме на път, независимо дали по работа, или на почивка, е важно да останем свързани, затова достъпът до захранване е от изключителна важност", коментира Жанпаоло Сала, генерален директор на подразделението за бизнес и аксесоари на Samsonite в Европа. "Затова и обединихме усилията си с IDT – за да внедрим тази технология в чантите и куфарите ни", коментира той.
 
Междувременно прибори с електромагнитна индукция на IDT са разгърнати в над 100 милиона продукта по света. Наред с това, на пазара са налични референтни комплекти за безжично захранване на компанията, които представляват лесен начин за инженерите без опит в областта да интегрират тази функция в проектираните устройства.
     
Източник: Samsonite

Ключови думи: Samsonite   IDT   Qi   Жанпаоло Сала   Lady Tech   EnerQI   безжично захранване  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...