Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Vicor организира уебинар за проектиране на захранвания за импулсни товари

19.09.2016   |   Предстоящо
 
Уебинар на тема “Проектиране на захранвания за импулсни товари: как да избегнем типичния подход за оразмеряване по максимална мощност” ще се проведе във вторник, 27 септември. По време на уебинара участниците ще имат възможност да научат как осредняването на мощността значително може да намали цената и размерите на захранващите системи за импулсни товари.
 
Събитието ще отговори на въпроси като защо конвенционалните захранвания е необходимо да бъдат оразмерени за върхово натоварване, какво е осредняване на мощността и ползите от него, как да се внедрят техники за осредняване на мощността и кои захранващи компоненти са подходящи за подобни приложения.
 
Езикът на организираното от Vicor събитие е английски, но предстоят и сесии на руски и немски, които компанията ще представи съответно на 4 и 5 октомври. Уебинарът на английски включва две сесии, като първата ще е от 15:00 часа, а втората – от 18:00 часа българско време.
 
Проектирането на захранващи системи в съответствие с изискванията за върхова мощност при импулсни товари води до скъпи, неоправдано големи и тежки захранващи устройства. По време на онлайн семинара ще научите как захранващите компоненти на Vicor позволяват на разработчиците да използват осредняване, за да намалят значително цената и размера на захранващите системи за импулсни товари.
 
Може да се регистрирате за семинара тук.
     
Източник: Vicor

Ключови думи: Vicor   импулсни товари   захранвания  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...