Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Мрежовата технология MOST50 на Microchip присъства в новия Lexus GS

Мрежовите компоненти MOST50 на Microchip ще намерят приложение в новия седан Lexus GS, съобщават от производителя. Интелигентните мрежови карти MOST50 (Media Oriented Systems Transport) от серията OS81092 INIC са внедрени в информационно-развлекателните системи на луксозните седани на Toyota Motor, която е сред повече от 30 производители, използващи технологията на Microchip за пренос на видео, аудио, пакетни данни и данни за управлението на автомобила.
 
Технологията MOST на Microchip, която се използва в над 200 модела автомобили по света, включва електрически физически слой, оптимизиран за работа с неекраниран меден кабел с усукана двойка. Резултатът е система, която предсказуемо и ефективно може да пренася видео, аудио, пакетни данни и управляващи команди без протоколи за синхронизиране и при минимално натоварване на процесора, управляващ информационно-развлекателната система.
 
Функциите за управление на дистанционното свързване и за дистанционно управление на мрежовите устройства MOST осигуряват допълнителни възможности, като например за изграждане на мрежови възли без процесор.
 
Мрежовите компоненти MOST50 на Microchip предоставят и стандартни хардуерни интерфейси за процесор и периферни устройства с цел ефективен пренос на данните, което опростява добавянето на модули. Крайните потребители могат веднага да стартират информационно-развлекателната система на автомобила благодарение на ултрабързото стартиране на мрежата.
 
"Качеството на звука очевидно е важно за Toyota Motor, която обяви звуковата система в Lexus GS за "аудио система с качество на домашна уредба далеч от дома", коментира Дан Термър, вицепрезидент на подразделението на автомобилни информационни системи в Microchip. "Технологията MOST предоставя пренос на чист цифров звук и е ценовоефективна, като позволява едновременен пренос на звук и управляващи команди по един-единствен кабел", допълва той.
     
Източник: Microchip; Снимка: Lexus

Ключови думи: Microchip   MOST50   OS81092 INIC   MOST   Lexus GS  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Реализации
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...