Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Isabellenhuette пуска нова серия ниско- и средномощни SMD резистори

28.09.2016   |   Технологии
 
Isabellenhuette пуска на пазара новата гама CMx стабилни ниско- и средномощни SMD резистори за индустриални и автомобилни приложения, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от дистрибутора за България Codico. Новите резистори работят в температурен диапазон от -65 до 170°C и са с нисък температурен коефициент в целия диапазон. 
 
Въпреки по-ниското максимално съпротивление, CMx резисторите предлагат всички характеристики, присъщи на другите резистори на Isabellenhuette – дългосрочна стабилност, оптимални температурни коефициенти и висока номинална мощност.
 
Температурният коефициент (TCR) на всички резистори от серията е под 75 ppm/K, а стабилността на резисторите след продължителна работа (2000 часа) е отлична, с отклонение, по-ниско от 1% спрямо първоначалните стойности, независимо от модела.
 
И трите версии на резисторите имат висока мощност, като съпротивлението на CMS (2512) е 10-500 mOhm при номинална мощност 2 вата. За сравнение, съпротивлението на CMP (2010) е 10-500 mOhm при мощност 1 W. И накрая, моделът CMK (1206) има съпротивление между 10 и 100 mOhm и номинална мощност 0,5 W.
     
Източник: Codico

Ключови думи: Codico   Isabellenhuette   SMD резистори   CMx   CMS (2512)   CMP (2010)  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...