Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox пуска Cat 1 LTE модул за IoT със собствена модемна технология

u-blox представи своята фирмена технологична платформа за LTE модеми. UBX-R3 поддържа серията модули LARA-R3, която комбинира Cat 1 LTE модем и GNSS технология. LARA-R3 е еднорежимен LTE Cat 1 модул, базиран на технологичната платформа за модеми UBX-R3 LTE.
 
Модулът допълва портфолиото с многорежимни LTE Cat 1 модули на u-blox, към което принадлежат сериите модули LARA-R2 и TOBY-R2. Еднорежимната конфигурация на LTE Cat 1 отговаря на все по-голямото търсене на пазара на специализирани LTE продукти. UBX-R3 допълва портфолиото от продукти и технологии на u-blox, които са предназначени за IoT приложения.  
 
Разработената за надеждна комуникация в екстремни условия серия LARA-R3 се отличава с устойчива конструкция, дългосрочна надеждност и пълна проследимост на компонентите.
 
Софтуерно дефинираната модемна архитектура в UBX-R3 предлага специфични функции за IoT, като намаляване консумацията на енергия, оптимизиране на сигналите и натоварването и управление на скоростта на обмен, които съответстват на най-новите стандарти, обясняват от производителя. Наред с това, продуктът може да бъде модифициран, за да отговори на конкретните нужди на потребителите.
 
Новата платформа може да бъде оборудвана с множество функции за сигурност - за безопасно стартиране на фърмуера, защита на транспортния слой, интерфейси за сигурност и защитени интерфейси към приложенията - които са интегрирани в модула LARA-R3. 
 
Новата платформа UBX-R3 на u-blox, чийто представител у нас е Microdis, ще бъде вградена в Cat 1 LTE модула LARA-R3 и е част от стратегията на компанията да разработи водеща технология за LTE модеми, предназначени както за IoT, така и за междумашинна (M2M) комуникация.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Microdis   Cat 1 LTE   IoT   LTE модем   UBX-R3   LARA-R3   LARA-R2   TOBY-R2  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...