Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Суперкондензатори на Eaton съхраняват с 20% повече енергия

29.09.2016   |   Технологии
 
TV серията суперкондензатори на Eaton с 3-волтови клетки е с 20 на сто повишен капацитет за съхранение на енергия спрямо 2,7-волтовите кондензатори, обявиха от компанията.
 
Суперкондензаторите могат да работят или съвместно, или като самостоятелни алтернативи на батериите, и спомагат да се намали необходимостта от поддръжка, тъй като са по-издръжливи и осигуряват по-добра ценова ефективност за съхранение на енергия в приложения, които се нуждаят от изключително надеждно резервно захранване, импулсна мощност и регулиране на напрежението.
 
В приложения с голям брой клетки са необходими с 10 процента по-малко клетки за същото работно напрежение, което допринася за намаляване габаритите на проектираните системи и намалява разходите, обясниха още от производителя, чийто продукти се дистрибутират у нас от ТиВиЕй Проджект.
 
Суперкондензаторите спомагат да се намалят общите експлоатационни разходи, тъй като са по-издръжливи и по-надеждни в сравнение със системите, които разчитат на батерии за съхранение на енергия.
 
TV суперкондензаторите на Eaton осигуряват стабилно еквивалентно серийно съпротивление (ESR), висок капацитет от 6 до 100 фарада и широк температурен диапазон на работа.
     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   суперкондензатори   ТиВиЕй Проджект  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...