Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel се присъедини към асоциацията за мобилни технологии GSMA

07.10.2016   |   Бизнес
 
Quectel стана член на асоциацията за мобилни технологии GSMA и ще продължи да работи съвместно с партньори от организацията, за да ускори развитието на IoT индустрията. Според компанията най-голямата полза от присъединяването й към международната асоциация е, че то ще спомогне да продължи тясното си сътрудничество с мобилни оператори в световен мащаб.
 
"Богатите контакти на GSMA и нейните членове, наред с широкото присъствие на организацията по света, също ще бъдат от полза за Quectel", коментира Дорон Жанг, старши вицепрезидент на компанията. "Quectel активно ще участва в работните групи на GSMA за технологиите 5G, IoT и LPWA", обяснява той. "Това постепенно ще увеличи влиянието на китайската компания върху глобалната мобилна екосистема", допълва Жанг.    
 
Основаната през 1987 г. асоциация за мобилни технологии GSMA представлява интересите на мобилните оператори в световен мащаб, като обединява почти 800 оператора с над 250 компании от по-широката мобилна екосистема, включително такива, които произвеждат мобилни устройства, софтуерни компании, доставчици на оборудване и интернет компании, както и организации от близки сектори на индустрията.
     
Източник: Quectel; Снимка: GSMA

Ключови думи: Quectel   GSMA   5G   IoT   LPWA  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...