Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Alps Electric взе участие в изложението Ceatec в Япония

11.10.2016   |   Бизнес
 
Alps Electric взе участие в тазгодишното изложение Ceatec, което се проведе в префектура Чиба, Япония. Компанията, чийто представител у нас е Microdis, е изложила най-новите си продукти и технологии за IoT пазара, разработени с помощта на човеко-машинeн интерфейс, датчици и технологии за свързване, както и технологията за модулиране, които Alps Electric разработва за потребителския, мобилния и автомобилния пазар от много години насам.
 
Сред продуктите са интелигентни IoT модули, ИКТ за селското стопанство (улесняване на управлението на оризища), продукти за интелигентната фабрика (за предвиждане на неизправности чрез разпознаване на вибрации) и др.
 
По време на изложението Alps Electric представи също съвместни проекти с редица индустрии отвъд традиционните, с които производителят си партнира – системни интегратори и акционерни компании.
     
Източник: Alps Electric

Ключови думи: Alps Electric   Ceatec   Microdis   IoT   човеко-машинен интерфейс  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...