Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Изследователи от РУ се запознаха с водещи технологии на National Instruments

14.10.2016   |   Технологии
 
Преподаватели, докторанти, изследователи и студенти от Русенския университет "Ангел Кънчев" се запознаха с продуктите на National Instruments с приложение в електрониката и автомобилните микропроцесорни системи по време на семинар.
 
Инструментите на National Instruments улесняват и ускоряват научните изследвания, предоставяйки на изследователите обща платформа за измерване, контрол и различни техники за бързо прототипиране. Този подход, наречен Graphical System Design, се използва и в безжичните комуникации и високочестотните измервания, както и в ядрената физика.
 
Сред основните теми на семинара бяха софтуерът за графичен дизайн LabView, който предоставя интуитивни подходи за проектиране, измерване и управление на системи и интеграция на кодове от различни източници (C, .m files, VHDL IP), хардуерните платформи на американската компания за обучение и изследване и цялостните образователни и лабораторни решения Mlabs.
     
Източник: РУ

Ключови думи: РУ   National Instruments   Graphical System Design   LabView   VHDL IP   Mlabs  

Област: Обучения  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...