Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

APS инвестира 3 млн. евро в производствената си база в Ботевград

14.10.2016   |   Проекти
 
Advanced Printing Systems (APS) инвестира 3 милиона евро в новооткритата си производствена база в Ботевград. Основаната в Италия през 1995 г. компания, която произвежда термични принтери и платки за тях, откри APS Industrial Park – разположен на площ от 17 000 кв. м технологичен парк в индустриалната зона Микроелектроника в Ботевград.
 
APS Industrial Park е единствената производствена база на компанията в света и в нея се очаква да се произвеждат над 6 милиона принтера годишно, които са предназначени за износ в цял свят.
 
Поради разширяването на присъствието си у нас APS ще удвои работниците си, като открие нови 150 позиции.
 
„Убедихме се, че тук има отлични специалисти и благоприятна бизнес среда. Това определи решението ни да продължим с инвестициите си, да разширим производствената база и да построим технологичния парк тук“, коментира съсобственикът на APS Дени Монтагутели.
 
APS притежава над 25 патента за иновации в производството на термични принтери, като офисите й са пръснати из Европа, Азия и САЩ.
     
Източник: МИ

Ключови думи: МИ   термични принтери   APS Industrial Park  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Проекти

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...