Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще предлага PSoC 4XX8_BLE контролери на Cypress

24.10.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics започна да предлага микропроцесорните контролери PSoC 4XX8_BLE на Cypress, съобщават от компанията. PSoC 4XX8_BLE контролерите, чиито основни характеристики не се отличават от тези на популярната гама микропроцесорни контролери PSoC 4, са едночипови енергийноефективни решения с Bluetooth (Bluetooth Low Energy, или BLE) и висока степен на интеграция.
 
Приборите работят в радиодиапазона 2,4 GHz и са съвместими с платформата Bluetooth Smart версия 4.2. Програмируемите устройства тип система върху чип (system-on-a-chip) съвместяват BLE с 32-битов ARM процесор Cortex-M0 и се смятат за гъвкава едночипова алтернатива на комбинацията от микроконтролери и външните чипове със сходни функции.
 
Микропроцесорните контролери PSoC 4XX8_BLE, включват програмируеми и преконфигурируеми аналогови и цифрови блокове с високоефективно автоматично маршрутизиране. Във всички PSoC 4XX8_BLE устройства от гамата е инсталиран BLE протокол и са оперативно съвместими с останалите прибори от платформата PSoC 4 на Cypress. Контролерите са подходящи за приложение в оборудване за сградна автоматизация, медицинско оборудване, носими устройства и др.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   PSoC 4XX8_BLE   Cypress   Bluetooth Low Energy  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...