Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics предлага енергийноефективен модул на Silicon Labs

28.10.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics обяви, че предлага модула Blue Gecko BGM113 с Bluetooth връзка на Silicon Labs. Ултраенергийноефективният модул с Bluetooth 4.1 (Bluetooth Smart) предоставя на разработчиците комбинация от компактен корпус и енергийноефективна технология за близкообхватни безжични приложения.
 
С TX мощност до 3 dBm, RX чувствителност до -94 dBm и до 50 метра обхват, модулът BGM113 е подходящ за компактни и енергийноефективни радиочестотни устройства като аксесоари за смартфони, носими спортни продукти, безжични ключалки и POS терминали.
 
Предлаганият от Mouser Electronics BGM113 модул включва 2,4 GHz Blue Gecko безжична система върху чип, комбинираща 2,4 GHz приемо-предавател с 40 MHz Cortex-M4 ARM процесор, 256 KB флаш памет, 32 KB RAM и високоефективна интегрирана антена. В BGM113 модула е инсталиран софтуер, съвместим с версия Bluetooth 4.1, който може да се надгради чрез обновления на фърмуера до Bluetooth 4.2 и по-нова версия. Габаритите на модула не се отличават от тези на BLE113 на Silicon Labs, затова и лесно може да го замени.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   BGM113 Blue Gecko   Silicon Labs  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...