Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Electronica 2016 ще срещне ученици с компании от цял свят

09.11.2016   |   Предстоящо
 
В последния ден от международното изложение Electronica 2016 ще бъдат организирани срещи между компании от цял свят и гимназисти, съобщават организаторите от Messe Munchen.
 
В рамките на Деня на гимназистите на 11 ноември т.г. млади таланти в областта на електрониката ще могат да получат повече информация за възможностите си за развитие, както и да обменят опит със студенти и стажанти. Около 150 ученици от Бавария се очаква да присъстват на събитието, на което ще се представят редица фирми от сектора на електрониката. 
 
Наред с това, инициативата Electronica Fast Forward ще даде възможност на стартиращи компании от цял свят да демонстрират иновативни идеи и да намерят партньори. Основатели на компании и разработчици ще могат да се състезават в категориите за идея, прототип и стартъп и да спечелят възможност за представяне на общ щанд на изложението.
 
Новите компании биха могли и да спечелят наградата Electronica Fast Forward, като сред състезаващите се продукти тази година са достъпна термокамера, устройство, което почиства подове, и интелигентни подови первази за домове за възрастни хора, които разпознават лица в стаята, оценяват дали лицата биха могли да паднат и известяват обслужващия персонал в случай на инцидент. Спонсори на electronica Fast Forward са STMicroelectronics, Conrad, Wurth Elektronik и Trinamic Motion Control.
     
Източник: Messe Munchen

Ключови думи: Messe Munchen   Electronica 2016   Electronica Fast Forward  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...