Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Maxim ще представи платформата Pocket IO PLC на Electronica 2016

31.10.2016   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Maxim Integrated цели да увеличи ефективността на производството с развойната платформа Pocket IO с програмируема логика. Основна цел на платформата е чрез нея разработчиците да създават компактни и енергийноефективни програмируеми логически контролери от следващо поколение.
 
Pocket IO PLC е предназначена за Industry 4.0 приложение. За да се увеличи максимално ефективността, платформата предоставя данни в реално време за бързо вземане на решения, адаптивно производство за избягване на евентуални сривове и разпределено управление за надеждна работа в случай на повреда.
 
Сред предимствата на Pocket IO за увеличаване на ефективността на производството са бързата обработка на данните и задаването на настройки в реално време за избягване на сривове.
 
Чрез платформата могат да се разработват програмируеми логически контролери с ултракомпактни корпуси (по-малки от 164 кубични сантиметра) и интелигентно управление на енергоконсумацията. За разлика от платформата Micro PLC, която се появи на пазара преди две години, според компанията Pocket IO намалява корпуса 2,5 пъти, а консумацията на енергия – с 30 на сто.
 
Чрез high-side драйвера MAX14913, се спестява 15 пъти повече пространство поради отстраняването на 16 диода в сравнение с предходното решение. Понижаващият ключов стабилизатор MAX17681 пък осигурява по-висока с 90 на сто енергийна ефективност в сравнение с преходната платформа, което от своя страна намалява разсейваната мощност с над 30 процента.
     
Източник: Maxim Integrated

Ключови думи: Maxim Integrated   Pocket IO PLC   програмируем логически контролер   Micro PLC   MAX14913   MAX17681  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...