Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Texas Instruments представя безжични модули за Industry 4.0 и IoT

31.10.2016   |   Технологии
 
Texas Instruments разширява портфолиото си безжични модули с нов нискоенергиен модул с Bluetooth и вградена антена. Компанията пуска нови енергийноефективни SimpleLink Bluetooth модули, предоставящи широк обхват при ултраниска консумация на енергия.
 
Наред с тях, производителят предлага модули, улесняващи разработването на продукти с Wi-Fi, двурежимен Bluetooth и комбинирана Wi-Fi и Bluetooth технология.
 
Използването на безжичните модули на Texas Instruments предоставя редица предимства на разработчиците, сред които водеща в бранша ефективност на радиокомуникацията с ниска енергоконсумация и широк обхват, доказана с множество тестове надеждност и оперативна съвместимост и по-бързо разработване благодарение на FCC/IC/CE/TELEC сертифицираните модули (включително сертификация от Wi-Fi Alliance).
 
С новите енергийноефективни SimpleLink Bluetooth модули разработчиците ще разполагат с възможност да ги използват като едночипово решение или като процесор за безжична комуникация, за да добавят Bluetooth свързване с ниска консумация на енергия към широк набор от IoT приложения.
 
Модулите с безжична връзка стават все по-популярни сред разработчиците на устройства за Industry 4.0 и IoT, тъй като високата им степен на интеграция спомага да се намалят разходите за разработка, да се улесни проектирането на радиочастта и съответно по-бързо да се произвеждат продуктите и да бъдат сертифицирани.
 
Новите модули и предназначените за тях развойни комплекти са налични в магазина на Texas Instruments и чрез оторизираните дистрибутори на производителя, като у нас те се предлагат от Акерман Електроник.
     
Източник: Texas Instruments

Ключови думи: Texas Instruments   безжични модули   Industry 4.0   Wi-Fi Alliance   SimpleLink Bluetooth  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...