Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mornsun Power представи двупроводен преобразувател TW147HL

04.11.2016   |   Технологии
 
Mornsun Power анонсира двупроводен преобразувател TW147HL, който преобразува ШИМ сигнал в аналогов 4-20 mA сигнал и не се нуждае от DAC. Преобразувателят е компактен (с корпус SIP 9) и предлага изолация 2000 VAC и отличен температурен коефициент, подходящ за интелигентни трансмитери с двупроводна линия. 
 
Захранваният директно от back-end токов кръг преобразувател TW147HL изолира ШИМ сигнала от front-end оборудването и го конвертира в 4-20mA сигнал. Съвместимата със стандарта HART серия осъществява полудуплексна комуникация между полевата зона и управляемата зона. 
 
Серията разполага с технология за електромагнитна изолация и високоефективна обратна връзка, като позволява прецизно преобразуване на ШИМ сигнал в изолиран стандартен сигнал 4-20mA, който съвпада с този на аналогови входове като PLC, DCS и др.
 
Сред основните характеристики на новия преобразувател е и високата му линейност (0,1% F.S.) и издръжливостта му към електростатични разряди (±4KV).
     
Източник: Mornsun Power

Ключови думи: Mornsun Power   двупроводен преобразувател   TW147HL   SIP 9   ШИМ сигнал   PLC   DCS  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...