Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox въвежда mbed OS 5 на ARM в безжичните си IoT модули

04.11.2016   |   Технологии
 
Безжичният IoT гейтуей модул ODIN-W2 и енергийноефективният Bluetooth модул NINA-B1 на u-blox вече ще поддържат операционната система mbed 5 на ARM, съобщават от компанията.
 
mbed 5 на ARM е операционна система за работа в реално време и осигурява отворена с всички необходими функции за бързо проектиране и разработване на свързани IoT устройства, базирани на микроконтролер Cortex на ARM, сред които сигурност, драйвери за датчици и входно-изходни модули. Разработването на IoT устройства с модулите на u-blox е ценовоефективно и бързо.
 
"Уникалната комбинация на ODIN-W2 и NINA-B1 модули и mbed OS 5 на ARM допринася за създаването на най-качествено цялостно IoT решение за приложения от събиране на данни от датчици до гъвкави интелигентни гейтуеи и свързване в облака с пълна поддръжка на потребителски код", коментира Хакан Свегеруд, ръководител на отдела за продуктови стратегии за късообхватна радиокомуникация в u-blox.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Microdis   IoT гейтуей   ODIN-W2   Bluetooth модул   NINA-B1   mbed 5   ARM   Cortex  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...