Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser предлага автентификатор за сигурност на IoT системи на Maxim

14.11.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics вече предлага автентификатора за сигурност DS28C36 DeepCover на Maxim Integrated, съобщават от компанията. DS28C36 предоставя по-високи нива на защита на IP адреса и IoT устройствата в индустрията и медицината.
 
Автентикаторът разполага с набор от криптографски инструменти с асиметричен (ECC-P256) и симетричен (SHA-256) ключ и е ценовоефективно и компактно решение за защита от фалшифициране на продукция, непозволено използване на медицински аксесоари и уязвими сензорни мрежи.
 
DS28C36 е оборудван с два автентифицирани дискретни входа/изхода (General Purpose Input/Output – GPIO) с опционно управление на сигурността и разпознаване на ниво, както и уникална функция за по-сигурно изтегляне на данни и рестартиране.
 
Устройството включва също усъвършенствани мерки за защита от агресивни и неагресивни атаки и може да намери приложение за двупосочна автентификация, защитено съхранение на системни данни (като например системни криптографски ключове), верификация на критични системни данни, защитено рестартиране и управление на използването на крайните продукти.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   автентификатор   IoT   DS28C36   DeepCover   Maxim Integrated   ECC-P256   SHA-256  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...