Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс търси приложен инженер Microchip/Atmel

Поради разрастване на дейността си Комет Електроникс търси високомотивирана личност за длъжността приложен инженер Microchip/Atmel.
 
Сред основните изисквания и отговорности за заемане на длъжността са подробни познания за продуктовите гами на Microchip и Atmel, консултиране на клиенти на място, по електронна поща или телефон при избор на подходящи компоненти от продуктовата гама на Microchip и Atmel, методична помощ при решаване на проблеми в приложенията, създаване и представяне на технически презентации пред ключови клиенти, предлагане на нови продукти за разширяване на съществуващата складова номенклатура и изготвяне техническо представяне за публикуване онлайн, участие в семинари и обучения, организирани от представляваните от фирмата производители, тестване на компоненти, модули и развойни средства и разработка на алгоритми и програми „С“ и „Асемблер“ за микроконтролери (опция).
 
Подходящият кандидат следва да притежава висше образование с минимално завършена бакалавърска степен по електронна техника, комуникационна техника или компютърни системи и да работи с офис приложения Word, PowerPoint, Excel и специализиран софтуер MPLAB IDE.
 
Необходимо е кандидатът отлично да познава архитектурата на 8-, 16- и 32-битовите микроконтролери, както и на аналогови и интерфейсни схеми, да познава и ползва програмни езици „С“ и „Асемблер“, както и широк набор от електронни компоненти – пасивни, полупроводникови и комуникационни модули. Компанията търси личност с умения за създаване и работа с техническа документация, както и с комуникативни умения за работа с клиенти. И не на последно място, идеалният кандидат следва да владее писмено и говоримо английски език на минимум средно ниво.
 
Комет Електроникс предлага мотивиращо възнаграждение, работа в перспективна компания, възможност за професионално развитие и отлични условия на работа. Автобиографии се приемат на: cv@comet.bg.
     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   приложен инженер   Microchip/Atmel   електронна техника   комуникационна техника   компютърни системи  

Област: Обяви за работа  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обяви за работа
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...