Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Fischer Elektronik въвежда услуга за цифрово рязане на топлопроводими материали

18.11.2016   |   Бизнес
 
Наред с технологията за щанцоване, Fischer Elektronik вече предлага на клиентите си нов производствен процес чрез цифрово рязане, анонсираха от немската компания.
 
Чрез цифровата резачна техника могат да се направят оформени според изискванията на конкретния потребител топлопроводими материали. Това позволява директно създаване на готови отрезки от CAD данни, предоставени под формата на DXF файлове, при това без разходи за инструменти.
 
Бързото производство и иновативната технология осигуряват оптимални резултати, твърдят от Fischer Elektronik. Компанията осигурява също 24-часова услуга за потребителско рязане на стандартни топлопроводими материали.
 
Поради производствените особености на различните корпуси и радиатори, включително екструдираните, нито повърхностите на електронните компоненти, нито тези на топлопроводимите зони върху радиаторите, не са равни и гладки. Качествената термална връзка между електронните компоненти и радиатора следователно е изключително важна за безопасното и дългосрочно функциониране на електрониката. Затова и възможността за персонализиране на различните топлопроводими материали според съответното приложение е отлично решение.
     
Източник: Fischer Elektronik

Ключови думи: Fischer Elektronik   топлопроводими материали   радиатори  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...