Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox се присъедини към европейска асоциация за интелигентни енергийни решения

29.11.2016   |   Бизнес
 
u-blox стана член на ESMIG, европейско сдружение на доставчици на интелигентни енергийни решения, съобщават от компанията. ESMIG представлявава европейски компании, предлагащи продукти, информационни технологии и услуги за интелигентни измервания и технологии за измерване и управление на консумацията и производството на енергия. Асоциацията е основана преди девет години в Брюксел и работи активно за хармонизиране на стандартите в Европа в сътрудничество с Европейската комисия.
 
"Присъединявайки се към ESMIG, ние демонстрираме отдадеността на клиентите си и индустрията. Очакваме с нетърпение да работим със заинтересовани фирми и организации с разнообразна насоченост в екосистемата на интелигентните измервания, както и да споделим опита си", коментира Томас Сейлър, главен изпълнителен директор на u-blox, чийто представител у нас е Microdis. "Чрез съвместната работа с Европейската комисия също така ще си осигурим достъп до нови технологии и регулаторни инициативи в сектора на интелигентните енергийни решения на ранен етап и ще можем да съобразим портфолиото си с продукти за интелигентни измервания в съответствие с тях", допълва той.
 
u-blox предлага сертифицирано по директивата ATEX продуктово портфолио с клетъчни модули, отговарящи на стандарта ISO 16785, а наскоро пусна на пазара модули с технологиите LTE Cat M1 и NB-IoT, чието предназначение е по-широко покритие и проникване на сигнала, както и по-дълготрайна работа на батериите в интелигентните енергийни монитори. Също така, компанията обяви собствена LTE Cat 1 технология в отговор на пазарните тенденции в индустрията, в която вертикали като енергийния сектор се фокусират върху функциите и издръжливостта на продуктите над 10 години.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   ESMIG   Microdis   LTE Cat M1   NB-IoT   NB-IoT  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...