Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Интегрейтед Микро-Електроникс отчита ръст на българското си подразделение до септември т.г.

02.12.2016   |   Бизнес
 
Интегрейтед Микро-Електроникс наблюдава 25-процентов растеж на складовите наличности и 26-процентов ръст в областта на собствеността, заводите и оборудването, които се дължат отчасти и на българското подразделение на компанията. Това става ясно от финансовия отчет на Интегрейтед Микро-Електроникс, обхващащ световната дейност на производителя в периода от януари до септември т.г. 
 
Складовите наличности на компанията са се увеличили от 88,3 милиона долара за същия период на предходната година до 110,6 милиона долара благодарение на предприятията в България и Китай. Инвестициите на компанията в собственост, заводи и оборудване са нараснали от 93,1 милиона долара до края на 2015 г. до 117,2 милиона долара през януари–септември 2016 г. поради направените инвестиции в България, Мексико, Китай и Филипините.
 
Общите приходи на Интегрейтед Микро-Електроникс България са се увеличили от 139 млн. долара през периода януари–септември 2015 г. до почти 160 милиона долара през същия период на т.г., показват още данните в отчета, публикуван на сайта на компанията.
     
Източник: Интегрейтед Микро-Електроникс

Ключови думи: Интегрейтед Микро-Електроникс  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...