Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Aimtec представи новата гама импулсни регулатори AMSRI-78-NZ

08.12.2016   |   Технологии
 
Aimtec анонсира нова серия импулсни регулатори. Изводите на серията регулатори AMSRI-78-NZ са оперативно съвместими с тези на линейните регулатори LM78xx (SIP3) и основно нейно предимство са високият коефициент на полезно действие – над 93 на сто, широкият диапазон на входящото напрежение над 36 VDC и изходният ток от до 500mA.
 
Серията AMSRI-78-NZ включва модели с изходяща мощност над 7,5W, както и с редица изходящи напрежения: 3,3V, 5V, 9V, 12 и 15V. Импулсните регулатори са UL сертифицирани и поддържат термично изключване, защита на изхода и работа при ниска консумация на товара – под 0,05 W.
 
Импулсните регулатори от новата серия могат да се използват в устройства, работещи на батерийно захранване, в индустриалната и сградната автоматизация, както и в сферата на интелигентите контролери и управления. Продуктите на Aimtec се предлагат у нас от Комет Електроникс.
     
Източник: Aimtec

Ключови думи: Aimtec   импулсни регулатори   AMSRI-78-NZ   линейни регулатори   LM78xx (SIP3)  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...