Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Технологията MOST150 на Microchip работи в новия Aston Martin DB11

Технологията MOST150 на Microchip е интегрирана в новия Aston Martin DB11. Британският производител Aston Martin Lagonda от години използва интелигентните контролери за мрежов интерфейс от гамата MOST и миграцията на компанията от серията MOST25 към MOST150 е била безпроблемна, обясниха от Microchip. Моделът DB11 е първият автомобил с марката Aston Martin, чиято информационно-развлекателна система е базирана на технологията MOST150.
 
Технологията MOST150 предоставя надеждно и цялостно решение чрез интелигентни контролери за мрежов интерфейс и опростява преноса на данни благодарение на специално предназначените за приложението хардуерни интерфейси.
 
"Приветстваме Aston Martin Lagonda като поредния производител на автомобили, възприел технологията MOST150 в своите информационно-развлекателни системи", коментира Дан Термер, вицепрезидент на подразделението за автомобилна електроника на Microchip. "Компанията е още един пример за прехода на производителите към технологията MOST150. Опитът на производителите с технологичните стандарти MOST150 и предимствата за разширяване на бизнеса, които използването им осигурява, ги мотивират да изберат MOST150 за новите и бъдещите си модели автомобили", допълва той.       
 
Стандартите на организацията MOST Cooperation осигуряват на производителите на автомобили и техните водещи доставчици доказана методология за внедряване на високоскоростни информационно-развлекателни системи и системи в помощ на водача, включително стандартен физически слой и надежден метод за управление на системите.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MOST150   Aston Martin DB11   интелигентни контролери   мрежов интерфейс  

Област: Реализации  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Реализации
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...