Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Обявиха Silicon Labs за най-уважавано публично дружество за втора поредна година

14.12.2016   |   Бизнес
 
Silicon Labs бе обявена за най-уважавано публично дружество на пазара за полупроводникови компоненти от Световния съюз на полупроводниковата индустрия (Global Semiconductor Alliance, или GSA). Продажбите на полупроводникови компоненти на отличената за втора поредна година компания достига между 500 милиона и 1 милиард долара годишно.  
 
"През последните години Silicon Labs въведе технологии, осигуряващи по-свързан свят и предоставящи на клиентите опростени разработки, които подобряват живота на потребителите и трансформират индустрията", коментира главният изпълнителен директор на Silicon Labs Тайсън Тътъл. "Изключително горди сме, че GSA признава успеха ни като водещ доставчик на полупроводникови елементи и софтуер за пазара за IoT устройства и инфраструктура", допълва той.    
 
Всяка година членовете на GSA, които наброяват 275, гласуват за полупроводникови компании с различни нива на приходите, като критерии са най-качествените продукти, печалбата и визията им за бъдещето.
     
Източник: Silicon Labs; Снимка: GSA

Ключови думи: Silicon Labs   Global Semiconductor Alliance   GSA   IoT  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...