Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Cosel, Qualcomm, Panasonic и Rubycon определиха Codico за най-добър дистрибутор

14.12.2016   |   Бизнес
 
Codico бе отличена от четири ключови доставчика за дистрибутор на годината, съобщават от компанията. Старшият директор, отговарящ за световните търговски канали в Qualcomm, Бил Кесби, връчи на Codico награда за най-добре представил се дистрибутор през годината от гледна точка на приноса му за по голямото търсене на продукти на компанията и привличането на нови клиенти и проекти.  
 
Rubycon връчи на Codico награда за дистрибутор с изключителен принос за автомобилния бизнес на компанията в Европа, а Panasonic – за принос за разширяването на потребителското търсене. "Codico постоянно мисли за бъдещето, адаптира технологиите си и се разширява на нови пазари. Компанията успешно определя нови пазарни възможности за нас и затова съм много щастлив да уважа това постижение", коментира Иън Нийдам, тим лидер на отдела за продажби към дистрибутори на Panasonic.  
 
Cosel Европа връчи на Codico награда за над 5-годишен непрекъснат растеж на европейския пазар, съобщават още от компанията, като наградата е връчена от президента и главен изпълнителен директор на Cosel Масато Таникава.
     
Източник: Codico

Ключови думи: Codico   Cosel   Qualcomm   Panasonic   Rubycon  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...