Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Premier Farnell ще доставя интелигентните безжични решения на Sierra Wireless

15.12.2016   |   Бизнес
 
Premier Farnell получи лиценз от Sierra Wireless за предлагане на богатото портфолио от 2G, 3G и 4G модули и гейтуеи на компанията в световен мащаб. Споразумението между двете компании ще бъде от полза на инженерите, разработващи системи за автомобилния и транспортния сектор, енергетиката, здравеопазването и все по-бързо разрастващия се пазар за IoT устройства.
 
Premier Farnell разполага с разнообразно портфолио от полупроводникови и пасивни компоненти. Съвместният бизнес със Sierra Wireless вече ще може да поддържа целия цикъл по разработване на продукти – от идеята до проектирането, веригите за доставка и производството. 
 
"Щастливи сме да съобщим за новото ни световно франчайз партньорство със Sierra Wireless. Разработването на IoT устройства е огромна възможност както за все още обучаващите се, така и за опитните инженер–проектанти. Смятаме, че добавянето на продуктите на Sierra Wireless към портфолиото ни ще е от голямо значение за клиентите ни", коментира Саймън Медмор, главен директор на подразделението за полупроводникови компоненти в Premier Farnell.
     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   Sierra Wireless   4G модули   полупроводникови компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...