Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Суперавтомобилът Pagani Huayra BC е оборудван с технологията MOST на Microchip

Един от най-високотехнологичните спортни автомобили в света е оборудван с технологията MOST (Media Oriented Systems Transport), която се грижи за изключително качественото обемно озвучаване в купето и за информационно-развлекателната система като цяло. В суперавтомобила Huayra BC на Pagani Automobili са използвани основополагащите в технологията MOST интелигентни контролери за мрежов интерфейс (ИКМИ), разработени от Microchip, съобщиха от компанията.
 
ИКМИ, като основа на технологията MOST, могат да обслужват информационно-развлекателните системи във всякакъв клас автомобили, от малки и икономични до свръхмодерни спортни коли като Huayra BC. За преноса на видео, аудио, пакети и контролни данни в автомобила Pagani използва контролера OS81050 на Microchip.
 
Стандартите, на които съответства технологията MOST, дават възможност на големите производители на автомобили и на техните непосредствени поддоставчици да осигурят висококачествено цифрово, многоканално възпроизвеждане на звука. Тази доказала качествата си и добре поддържана методологична основа, дефинираща параметрите и принципите на работа на широколентова информационно-развлекателна система, осигурява високонадеждни средства за нейното управление при непрекъснато подобряване на качеството на обслужването. Друг резултат от използването на технологията MOST е и намаленото общо тегло на системата, тъй като контролните и аудио данни се предават по леки пластмасови оптични влакна.
 
“Технологията MOST дава на Pagani мрежа с най-високо качество, на основата на която ние можахме да разработим изключителната, съответстваща само на върхови стандарти, аудиосистема на Huayra BC”, коментира Ханес Дзанон, директор по маркетинга в Pagani Automobili. “Радваме се, че технологията MOST ни дава гъвкава платформа, за да разработваме и в бъдеще интересни приложения за нашите взискателни клиенти”, допълва той.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Pagani Automobili   MOST   Huayra BC   OS81050   контролер  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...