Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser предлага компактни Bluetooth контролери на Toshiba със свръхниска консумация

Mouser Electronics вече предлага Bluetooth контролерите TC35667/TC35676 и TC35670/TC35675 на Toshiba, съобщават от компанията.
 
Предназначените за вграждане във висококачествени и оптимални като цена крайни изделия едночипови контролери TC356xx на Toshiba поддържат стандарта за ниска консумация Bluetooth Low Energy (BLE) 4.1 и дават възможност на разработчиците лесно да внедряват Bluetooth комуникация в най-различни случаи – в промишлени условия, в медицински изделия, в уреди за ползване в умния дом или носени от човека, в автомобилостроенето.
 
Bluetooth контролерите TC35667/TC35676 на Toshiba, които вече могат да се поръчат за доставка от Mouser Electronics, разполагат с гъвкава системна архитектура в два модела – при единия Bluetooth профилът трябва да се програмира (микропрограма в хост-контролер, който държи управлението по UART), а при другия модел има пълна автономност (Bluetooth стекът и профилът са вградени в самия чип и не е необходим никакъв хост).
 
Като интерфейси за комуникация налице са два UART-а, SPI и I2C. Контролерите разполагат също и с 15 програмируеми входа/изхода, с 3-канален изход за ШИМ и с 4-канално 10-битово АЦП.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   Bluetooth контролери   TC35667/TC35676   TC35670/TC35675   Toshiba  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
ТМЕ
Renex
Последно от Технологии
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...