Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Вписаха TTI в регистъра на доверените доставчици Joscar

03.01.2017   |   Бизнес
 
TTI вече е вписана в регистъра на доверените доставчици Joscar, което ще укрепи още повече позициите й на утвърден доставчик за клиентите от отбранителната промишленост и от други пазарни сектори с високи изисквания за надеждност, съобщават от компанията. Joscar (Joint supply chain accreditation register) – съвместният акредитационен регистър за доставки – е новата система за акредитация в аерокосмическата, отбранителната промишленост и в сферата на сигурността.
 
Системата е създадена по инициатива на британската търговска организация ADS Group, обединяваща предприятия от изброените сектори – и в нея се включват все повече главни изпълнители на поръчки в качеството им на регистрирани купувачи. TTI разполага и със сертификат за съответствие на системата за управление на качеството по стандарта AS 9100 A & C, специфичен за аерокосмическия отрасъл.
 
За да помогне на клиентите си да се ориентират в плетеницата от сертификати и одобрения, TTI съвсем скоро пусна брошура, която дава възможност на потребителите лесно да видят на какви стандарти съответства даден компонент – COTS Plus, IECQ, CECC Mil-Spec/ DSCC Drawing или пък ESCC/EPPL/NASA/JAXA.
 
“Истинска трудност за фирмите, работещи в сектори с високи изисквания, е как да организират системата си на поддоставки така, че да спазят експортните ограничения. Има различни интерпретации на нормативната база в Европа, но все по-често ни се налага да знаем предназначението на крайното оборудване, в което ще бъдат монтирани продаваните от нас компоненти. В крайна сметка излиза, че трябва да знаем клиентите на нашите клиенти", коментира Лий Томпсън, ръководител направления индустриален маркетинг отбранителна и аерокосмическа промишленост в TTI Европа.
     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   Joscar   ADS Group   AS 9100 A & C   COTS Plus   IECQ   CECC Mil-Spec/DSCC Drawing   ESCC/EPPL/NASA/JAXA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...