Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium пуска нова версия на софтуера си за проектиране на печатни платки

03.01.2017   |   Бизнес
 
След като отбеляза рекордно увеличение на потребителите си през изминалата година, Altium пусна най-новата версия на утвърдения си софтуерен продукт за проектиране на печатни платки – Altium Designer 17.
 
И в тази версия е заложена основната идея на Altium: да направи проектирането увлекателно, като намали значително времето за извършване на операции, несвързани със самото проектиране. Разработчиците могат да се възползват от редица нови, усъвършенствани функции така, че да концентрират вниманието си върху реалния проект, а не върху досадни операции, които често затормозяват процеса на работа.
 
“Altium Designer 17 е продължение на нашия непрекъснат стремеж да върнем вниманието отново към това, което инженерите обичат да правят: проектирането на електронни схеми”, споделя Хенри Потс, управляващ директор по производствените и технологичните въпроси в Altium. “Altium Designer е предназначен изцяло за инженера. На първо място искаме да уловим това, което е вдъхновило нашите потребители да започнат проектирането на електронната схема, като за целта автоматизираме колкото е възможно по-голяма част от работния процес и концентрираме вниманието върху творческите решения на инженерните предизвикателства”, допълва той.
 
Altium Designer 17 позволява на инженерите да се отдадат на страстта си, като премества фокуса на вниманието им обратно към създаването на схемата. Този подход се онагледява от ActiveRoute, най-новия пробив в методите за опроводяване. ActiveRoute позволява на разработчиците за минути, интерактивно, да опроводяват писти по цялата платка, като заедно с това им отваря повече време за изчистване и прецизиране на схемата и за измисляне на творчески решения на проблеми, възникнали в процеса на работа.
 
С функцията за автоматично документиране Draftsman потребителите могат да изведат иновативния подход на преден план, като запишат и предадат точно, още щом се появи, всяка идея, възникнала при проектирането. С Altium Designer 17 инженерите вече на са ангажирани с обременителни процедури, които ги отвличат от реалното проектиране, и имат свободата да разгънат творческия си потенциал и да създават още по-оригинални изделия.
     
Източник: Altium

Ключови думи: Altium   Altium Designer 17   ActiveRoute   Draftsman  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...